Apartament cu 4 camere de vânzare în One Timpuri Noi

Str. Ion Minulescu nr. 13 - București, RomâniaOne Timpuri Noi
350.000 €
TVA Inclus
Search 3 3 dormitoare
Search 3 3 băi
Area 110,10 m²

SKS0971

SKIA - Broker exclusiv One United Properties propune spre vanzare un superb apartament cu 4 camere situat in complexul rezidential One Timpuri Noi, care este compus din: hol de acces, living, bucatarie, 3 dormitoare, 3 bai si o terasa generoasa de 45.7 mp.

Situat pe un teren intravilan, în sectorul 3 al Bucureștiului, ansamblul rezidențial One Timpuri Noi beneficiaza de apartamente premium, spații comerciale și parcări atât subterane, cât și exterioare. Complexul rezidențial dispune de un design contemporan elegant, cu finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate, beneficiind de toate avantajele clădirilor verzi.

Detalii apartament

Etaj:
Etaj 1 din 12
Suprafață:
110,10 m²Area Vezi schița
Dormitoare:
3 dormitoare
Băi:
3 băi
Terasă:
45,70 m²
Parcare:
25000
Preț:
350.000 €
TVA Inclus
Etaje clădire:
12
Tip imobil:
mixt
Clasă energetică:
A
Structură clădire:
beton
Starea clădirii:
în curs de construire
Anul construirii:
2023

Programează vizită

One Timpuri Noi


Amplasat de-a lungul Splaiului Unirii, la intersecția cu Strada Nerva Traian, chiar vizavi de stația de metrou Timpuri Noi - unul dintre punctele centrale ale Bucureștiului. Zona este abundentă în facilități precum conexiuni de transport public extrem de convenabile, centre de învățământ, spitale, centre comerciale și piețe, Parcul Carol și Tineretului, bănci și alte centre administrative.
One Timpuri Noi
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Timpuri Noi?
Loading...