Apartament cu 3 camere de vânzare în One Timpuri Noi

Str. Ion Minulescu nr. 13 - București, RomâniaOne Timpuri Noi
279.000 € + TVA
332.010 € TVA Inclus
Search 2 2 dormitoare
Search 2 2 băi
Area 97,30 m²

SKS1145

Proiectul este amplasat in apropierea Splaiului Unirii, la intersectia cu Strada Nerva Traian si vis-a-vis de statia de metrou Timpuri Noi - unul dintre punctele centrale ale Bucurestiului. Zona este abundenta in facilitati precum conexiuni de transport public extrem de convenabile, centre de invatamant, spitale, centre comerciale si piete, Parcul Carol si Tineretului, banci si alte centre administrative.One Timpuri Noi este o dezvoltare rezidentiala care ofera unitati locative de 2, 3, 4 camere si duplexuri la ultimele etaje, spatii comerciale si parcari atat subterane, cat si exterioare.

Acest proiect beneficiaza de un design contemporan elegant, cu finisaje de inalta calitate, avand toate avantajele cladirilor verzi:-Materiale durabile;-Eficienta energetica;-Sisteme de instalatii cu poluare scazuta;-Calitate excelenta a mediului interior.

Detalii apartament

Etaj:
Etaj 9 din 12
Suprafață:
97,30 m²
Dormitoare:
2 dormitoare
Băi:
2 băi
Terasă:
5,50 m²
Furnished:
No
Preț:
279.000 € + TVA
332.010 € TVA Inclus
Etaje clădire:
12
Tip imobil:
mixt
Clasă energetică:
A
Structură clădire:
beton
Starea clădirii:
în curs de construire
Termen finalizare:
2023

Programează vizită

One Timpuri Noi


Amplasat de-a lungul Splaiului Unirii, la intersecția cu Strada Nerva Traian, chiar vizavi de stația de metrou Timpuri Noi - unul dintre punctele centrale ale Bucureștiului. Zona este abundentă în facilități precum conexiuni de transport public extrem de convenabile, centre de învățământ, spitale, centre comerciale și piețe, Parcul Carol și Tineretului, bănci și alte centre administrative.
One Timpuri Noi
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Timpuri Noi?
Loading...