One Modrogan
1/6

One Modrogan


Map Aleea Modrogan, nr. 1A - București, România

Dezvoltat de One United Properties lângă Parcul Kiseleff și Bulevardul Aviatorilor, proiectul se conturează drept un complex rezidențial unic, de tip boutique, o emblemă a spiritului bucureștean modern, care va fi moștenit de la generație la generație.

One Modrogan reprezintă o dezvoltare specială datorită amplasării sale, pe aleea Modrogan 1A, într-o zonă excepțională, chiar în centrul Bucureștiului, o zonă infuzată cu valori istorice, unde orice clădire reprezintă un adevărat patrimoniu cultural. Dezvoltatorul va acorda o atenție specială integrării noului proiect în specificul acestui cartier verde și extrem de liniștit. Clădirile rezidențiale dezvoltate în zone unice, cum ar fi aleea Modrogan, sunt extrem de rare.

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Modrogan?
O adevărată referință culturală

One Modrogan este un proiect unic, deoarece terenul într-o astfel de zonă este rar disponibil, complexul rezidențial fiind conturat ca o adevărată referință culturală și ca un simbol arhitectural al Bucureștiului modern.

Un apartament la One Modrogan va fi un adevărat patrimoniu familial, deoarece nu este doar un spațiu de locuit, ci un întreg concept cultural al unei zone emblematice a Bucureștiului. Autorizația de construire pentru One Modrogan a fost obținută în septembrie 2020, moment în care au demarat lucrările de construcție. Conceptul arhitectural al proiectului este realizat de biroul de arhitectură DD Design Studio, în colaborare cu biroul de arhitectură X Architecture & Engineering.

Tipuri apartamente One Modrogan

Apartamente 2 camere

66,5 mp
Vândute integral

Apartamente 3 camere

129,4 mp
Vândute integral

Apartamente 4 camere

177,3 - 254,0 mp
998.800 - 1.878.000 €

Duplex 3/4 camere

253,20 - 387,92 mp
1.164.000 - 1.967.500 €

Penthouse 4/5 camere

227,50 - 343,40 mp
1.930.000 - 3.492.000 €

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Modrogan?

Facilități One Modrogan

Vederi panoramice

Amplasare excepțională, zonă infuzată cu valori istorice.

Apartamente moderne

Materiale de înaltă calitate, finisaje impecabile, eficiență energetică și impact minim asupra mediului.

Spații integrate

Cartier liniștit și verde, parcul Kiseleff la doar câțiva pași distanță.

Concept cultural

Un întreg concept cultural al unei zone emblematice a Bucureștiului.

Cartier


One Modrogan este situat pe aleea Modrogan 1A, într-o zonă excepțională, chiar în centrul Bucureștiului, o zonă cu valori istorice, unde orice clădire reprezintă un adevărat patrimoniu cultural. One Modrogan este aproape de centrul orașului, fiind înconjurat de cele mai bune servicii pe care Bucureștiul le oferă. De asemenea, beneficiază de faptul că are aeroportul în apropiere și este bine deservit de facilități precum stație de metrou aflată în apropiere, autobuz și o distanță de mers pe jos față de Piața Victoriei.
Phone WhatsApp
Loading...