One Mircea Eliade
1/3

One Mircea Eliade


Bld. Mircea Eliade nr. 16B - Bucharest, Romania

One Mircea Eliade face parte dintr-un proiect imobiliar inovator dezvoltat în prezent de One United Properties: One Floreasca City.

Acesta este un proiect imobiliar multifuncțional care implică trei componente - rezidențiale, de birouri și comerciale. Prin urmare, fosta fabrică Ford de la Automatica va fi restaurată și modernizată pentru a fi transformată într-un spațiu de vânzare contemporan, One Tower va fi o clădire de birouri clasa A, iar One Mircea Eliade va include trei blocuri de apartamente exclusiviste.

Parte dintr-un proiect mixt mai amplu, va oferi locuitorilor săi și celor care vor lucra aici priveliști uimitoare, spații verzi, birouri high-end, o sală de mâncare concept, restaurante, o sală de sport cu piscină, toate limitrofe Parcului Floreasca.

Similar oricărei clădiri dezvoltate de One United Properties, această nouă structură va integra și un plan eficient din punct de vedere energetic, cu certificat verde și impact minim asupra mediului. Investiția nu va viza doar clădirile, ci și întreaga zonă, prin urmare infrastructura rutieră va fi îmbunătățită și vor fi create locuri de parcare pentru ca traficul să devină mai fluid.

Caută proprietăți

Proiect

Tip

Disponibilitate

Cartier


Floreasca este una dintre cele mai frumoase și vechi zone din București. În ultimii ani, întregul cartier a fost revitalizat cu multe proiecte de reconstrucție, inclusiv investiția în noi zone verzi și renovarea pieței Floreasca. Procesul de reproiectare a platformei Automatica și includerea acesteia în circuitul public va aduce beneficii atât locuitorilor, cât și vizitatorilor cartierului Floreasca.

Proprietăți disponibile în One Mircea Eliade


Loading...