Apartamente în One Mamaia Nord
1/5

One Mamaia Nord


Map Aleea Lamia nr. 4 - Mamaia, Constanta

Înconjurat de o varietate mare de plaje si restaurante, One Mamaia Nord este situat în cea mai dorită zonă pentru vacanțe și distracție, cu acces direct la o plajă privată (H2O) și la doar câțiva pași distanță față de malul Mării Negre.

Ansamblul rezidențial beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și avantajele clădirilor verzi.

Apartamentele oferă vedere frontală sau laterală la mare și o înălțime liberă în camere de aproximativ 3 metri, finisaje premium, piatră naturală și închideri de sticlă pe terase, securitate și supraveghere video permanentă.Majoritatea fațadei este ventilată, dar în mod excepțional, fațada orientată spre mare este un perete cortină din sticlă, special conceput pentru a reduce zgomotul și radiațiile.

Atriumul generos, recepția spectaculoasă, serviciile de spălătorie și curățenie oferite de un concierge profesionist, precum și nivelul ridicat de confidențialitate oferit de modul în care a fost proiectat complexul rezidențial One Mamaia Nord, oferă o siguranță suplimentară calității oferite.

  • Materiale durabile;

  • Eficiență energetică;

  • Sisteme de instalatii cu poluare scăzută;

  • Calitate excelentă a mediului interior.

Caută proprietăți

Proiect

Tip

Disponibilitate

Proprietăți disponibile în One Mamaia Nord


Cartier


Map Aleea Lamia nr. 4 - Mamaia, Constanta
Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, ansamblul rezidențial One Mamaia Nord este înconjurat de plaje și restaurante și beneficiază de acces direct la plajă privată (plaja H2O). Totodată, este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană.
One Mamaia Nord
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Mamaia Nord?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...