One Lake Club II
1/2

One Lake Club II


Map Intrarea Chefalului 11-13, București 020333, Romania

Împreună am pus bazele unei comunități puternice, unde am aliniat un echilibru între designul contemporan, detaliile sofisticate și investiția în dezvoltarea sustenabilă a zonelor cu potențial crescut.

One United Properties, un motor de inovație axat pe regenerare urbană și dezvoltare, a setat obiective pentru modernizarea și creșterea spațiilor. Prin practicile sale de construcție reunește locuințe, birouri și spații comerciale, integrându-le pe toate în comunități vii și organice cu beneficii multiple și impact minim asupra mediului, precum One Lake Club Faza II.

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Lake Club II?
Proiectat ca un club rezidențial

Proiectat ca un club rezidențial


One Lake Club II oferă apartamente cu design contemporan și numeroase facilități integrate, redesenând stilul de viață urban în apropierea naturii. Comunitatea de rezidenți se bucură de o serie de servicii oferite în cadrul dezvoltării, precum sală de sport, spa și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, penthouse-uri moderne cu priveliști spectaculoase asupra lacului, precum și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare cu o suprafață de 7.200 de metri pătrați.

Locuințe cu design modern

Locuințe cu design modern


One Lake Club Faza II include 2 clădiri cu aproximativ 119 unități rezidențiale, grădini la parter cu acces direct la parc, precum și 136 de locuri de parcare. Am creat locuințe cu design modern, priveliști spectaculoase și certificare verde, localizate pe malul lacului. Diversitatea include atât apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cât și penthouse-uri generoase cu priveliști spectaculoase asupra lacului sau apartamente cu grădini private.

Cartier


Map Intrarea Chefalului 11-13, București 020333, Romania
Localizat chiar pe malul lacului, One Lake Club se bucură de o poziție excelentă pe harta Capitalei, cu acces rapid la Bd. Barbu Văcărescu, mijloace de transport în comun, zona comercială One Gallery din cadrul dezvoltării One Floreasca City, precum și Aeroportul Otopeni și autostrada A3 București-Ploiești. De asemenea, în vecinătatea dezvoltării există o gamă largă de restaurante, hoteluri, zone comerciale și clădiri de birouri.
One Lake Club II
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Lake Club II?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...