Apartamente în One Lake Club
1/4

One Lake Club


Map Intrarea Chefalului 11-13, București 020333, Romania

Proiectat ca un club rezidențial, One Lake Club oferă apartamente cu design contemporan și numeroase facilități integrate, redesenând stilul de viață urban în apropierea naturii. Comunitatea de rezidenți se bucură de o serie de servicii oferite în cadrul dezvoltării, precum sală de sport, spa și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, penthouse-uri moderne cu priveliști spectaculoase asupra lacului, precum și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare cu o suprafață de peste 7.000 de metri pătrați.

One Lake Club include unități rezidențiale cu un design modern și grădini la parter cu acces direct la parc. Diversitatea include atât apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cât și penthouse-uri generoase cu priveliști spectaculoase asupra lacului sau apartamente cu grădini private.

Localizat chiar pe malul Lacului Tei, One Lake Club se bucură de o poziție excelentă, cu acces rapid la Șos. Fabrica de Glucoză, mijloace de transport în comun, zone comerciale active, precum și acces rapid spre Aeroportul Otopeni și autostrada A3 București-Ploiești. De asemenea, în vecinătatea dezvoltării există o gamă largă de restaurante, hoteluri și clădiri de birouri.
Urmărim revitalizarea zonelor cu potențial crescut , destinate să găzduiască noi comunități de oameni.

Proprietăți disponibile în One Lake Club

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →
Proiectat ca un club rezidențial

Proiectat ca un club rezidențial


One Lake Club oferă apartamente cu design contemporan și numeroase facilități integrate, redesenând stilul de viață urban în apropierea naturii. Comunitatea de rezidenți se bucură de o serie de servicii oferite în cadrul dezvoltării, precum sală de sport, spa și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, penthouse-uri moderne cu priveliști spectaculoase asupra lacului, precum și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare cu o suprafață de 7.200 de metri pătrați.

Locuințe cu design modern

Locuințe cu design modern


One Lake Club include 7 clădiri cu aproximativ 723 unități rezidențiale, grădini la parter cu acces direct la parc, precum și de locuri de parcare. Am creat locuințe cu design modern, priveliști spectaculoase și certificare verde, localizate pe malul lacului. Diversitatea include atât apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cât și penthouse-uri generoase cu priveliști spectaculoase asupra lacului sau apartamente cu grădini private.

Cartier


Map Intrarea Chefalului 11-13, București 020333, Romania
Localizat chiar pe malul lacului, One Lake Club se bucură de o poziție excelentă pe harta Capitalei, cu acces rapid la Bd. Barbu Văcărescu, mijloace de transport în comun, zona comercială One Gallery din cadrul dezvoltării One Floreasca City, precum și Aeroportul Otopeni și autostrada A3 București-Ploiești. De asemenea, în vecinătatea dezvoltării există o gamă largă de restaurante, hoteluri, zone comerciale și clădiri de birouri.

Proprietăți disponibile în One Lake Club

Caută proprietăți

Disponibilitate

Tip

Proiect

Dormitoare

Etaj

Preț

Proprietăți disponibile →

Proprietăți disponibile în One Lake Club

One Lake Club
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Lake Club?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...