One Herastrau Towers
1/6

One Herastrau Towers


Str. Nicolae Caramfil nr. 74A - București, România

One Herăstrău Towers continuă Trilogia One Herastrau cu 2 turnuri, concepute să ofere o vedere panoramică asupra lacului Herăstrău și a zonei de nord a orașului. Este un complex mixt care include atât unități rezidențiale și de birouri, cât și unități comerciale.

One Herăstrău Towers va fi un avantaj nu numai pentru viitorii chiriași, ci și pentru întreaga comunitate și pentru mediu. Construcția este menită să fie un upgrade pentru întreaga zonă, în timp ce magazinele și serviciile disponibile la parter și la primul etaj al clădirii vor deservi atât rezidenților, cât și celor care își vor desfășura activitatea în zonă sau pur și simplu vor fi în trecere.

Caută proprietăți

Proiect

Tip

Disponibilitate

Cartier


Zona Herastrau beneficiază de un acces extrem de ușor la toate mijloacele de transport și adună într-un singur loc toate punctele importante de interes din oraș, fiind de asemenea una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucureștiului, înconjurată de Parcul și Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.

Proprietăți disponibile în One Herastrau Towers


Loading...