Apartamente în One Mamaia Nord

One Mamaia Nord


Map Aleea Lamia nr. 4 - Mamaia, Constanta

Înconjurat de o varietate mare de plaje si restaurante, One Mamaia Nord este situat în cea mai dorită zonă pentru vacanțe și distracție, cu acces direct la o plajă privată (H2O) și la doar câțiva pași distanță față de malul Mării Negre.

Ansamblul rezidențial beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și avantajele clădirilor verzi:

  • Materiale durabile;

  • Eficiență energetică;

  • Sisteme de instalatii cu poluare scăzută;

  • Calitate excelentă a mediului interior.

Apartamentele oferă vedere frontală sau laterală la mare și o înălțime liberă în camere de aproximativ 3 metri, finisaje premium, piatră naturală și închideri de sticlă pe terase, securitate și supraveghere video permanentă.

Majoritatea fațadei este ventilată, dar în mod excepțional, fațada orientată spre mare este un perete cortină din sticlă, special conceput pentru a reduce zgomotul și radiațiile.

Atriumul generos, recepția spectaculoasă, serviciile de spălătorie și curățenie oferite de un concierge profesionist, precum și nivelul ridicat de confidențialitate oferit de modul în care a fost proiectat complexul rezidențial One Mamaia Nord, oferă o siguranță suplimentară calității oferite.

Caută proprietăți

Proiect

Tip

Disponibilitate

Proprietăți disponibile în One Mamaia Nord


Cartier


Map Aleea Lamia nr. 4 - Mamaia, Constanta
Considerată a fi cea mai populară stațiune din România, Mamaia este situată imediat la nord-est de centrul orașului Constanța. Stațiunea nu are locatari permanenti, fiind însă cel mai important punct de atracție al litoralului românesc pe perioada verii. mai frecvent în timpul veri.
One Mamaia Nord
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Mamaia Nord?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...