One Mamaia Nord
1/5

One Mamaia Nord


Map Aleea Lamia nr. 4 - Mamaia, Constanta

Înconjurat de plaje frumoase și restaurante rafinate, Neo Mamaia este situat în cea mai dorită zonă pentru vacanțe și distracție, cu acces direct la o plajă privată (H2O) și la doar câțiva pați distanță față de malul Mării Negre.

Acest proiect va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate, beneficiind și de avantajele clădirilor verzi:

  • Materiale durabile;

  • Eficiență energetică;

  • Sisteme de instalatii cu poluare scăzută;

  • Calitate excelentă a mediului interior.

Apartamentele au vedere frontală sau laterală la mare și o înălțime liberă în camere de aproximativ 3 metri, finisaje premium, piatră naturală și închideri de sticlă pe terase, securitate și supraveghere video permanentă.

Majoritatea fațadei este ventilată, dar în mod excepțional, fațada orientată spre mare este un perete cortină din sticlă, special conceput pentru a reduce zgomotul și radiațiile.

Atriumul generos, recepția spectaculoasă, serviciile de spălătorie și curățenie oferite de un concierge profesionist, precum și nivelul ridicat de confidențialitate oferit de modul în care a fost proiectat Neo Mamaia, oferă o siguranță suplimentară calității oferite.

Caută proprietăți

Proiect

Tip

Disponibilitate

Cartier


Considerată a fi cea mai populară stațiune din România, Mamaia este situată imediat la nord-est de centrul orașului Constanța. Stațiunea nu are locatari permanenti, fiind însă cel mai important punct de atracție al litoralului românesc pe perioada verii. mai frecvent în timpul veri.

Proprietăți disponibile în One Mamaia Nord


Phone WhatsApp
Loading...