Apartamente în One Floreasca Vista

One Floreasca Vista


Map Str, Zagazului nr. 1 - București, România

One United Properties se concentrează pe dezvoltări premium care sunt aliniate cu viziunea sa în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. Atunci când dezvoltă un proiect, compania își propune să creeze mixul perfect între locație, arhitectură, design, standarde înalte în ceea ce privește construcția și servicii integrate pentru viitorii rezidenți.

Continuând să evolueze și să crească valoarea cartierului, One Floreasca Vista va fi un ansamblu rezidențial de înaltă calitate, cu o frumoasă vedere panoramică asupra lacului Floreasca. Dezvoltarea este conceputa ca un complex rezidential de lux, situat intr-o zona linistita si exclusivista, la doar cateva minute distanta de parc.

Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Floreasca Vista?
Arhitectură originală și elegantă

Având apartamente exclusiviste, vederi uimitoare, locație pe malul lacului, principii durabile și sustenabile, design inovator și facilități integrate, One Floreasca Vista va avea 6 etaje și o selecție unică de aproximativ 60 de apartamente premium, variind de la apartamente cu terasă cu unul până la patru dormitoare, până la duplexuri cu grădină și penthouse-uri moderne. Printre alte facilitati special concepute pentru această dezvoltare, ansamblul rezidențial va beneficia și de parcare subterană.

Rezidenții vor fi întâmpinați într-un hol spectaculos, proiectat de Lemon Interior Design, în timp ce apartamentele vor oferi ocupanților un sentiment de exclusivitate, deoarece fiecare proprietate va fi unică și inovativ proiectată.

Impact minim asupra mediului

Similar oricărei clădiri dezvoltate de One United Properties, această nouă structură va integra și un plan eficient din punct de vedere energetic, cu certificat verde și impact minim asupra mediului.

One Floreasca Vista reprezintă alegerea unei locuințe cu design spectaculos, care răspunde tuturor nevoilor și dorințelor individuale, complexul oferind astfel apartamente exclusiviste, construite conform standardelor înalte, durabile și eficiente din punct de vedere energetic.

Proprietăți disponibile în One Floreasca Vista


Caută proprietăți

Proiect

Tip

Disponibilitate

Facilități One Floreasca Vista

Vederi panoramice

Zonă liniștită și exclusivistă, vederi panoramice asupra lacului Floreasca.

Apartamente moderne

Materiale de înaltă calitate, finisaje impecabile, eficiență energetică și impact minim asupra mediului.

Spații integrate

Restaurante, baruri și cluburi de noapte, școli și centre comerciale în imediată apropiere.

Acces rapid

Parcare subterană, transport public, stații de autobuz adiacente proprietății.

Cartier


Map Str, Zagazului nr. 1 - București, România
One Floreasca Vista este amplasat în partea de nord a capitalei, în Zona Herăstrău, la doar câțiva pași distanță față de parc. Dezvoltarea beneficiaza de acces rapid la toate mijloacele de transport, fiind bine conectată la liniile de autobuz, tramvai și metrou. Zona reunește toate punctele de interes importante din oraș, fiind și una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, înconjurată atât de Parcul, cât și de Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile, grădinițele și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.
One Floreasca Vista
Te interesează proprietățile disponibile sau investițiile imobiliare în One Floreasca Vista?
Phone Sună-neWhatsApp
Loading...