Importanța localizării strategice a unei afaceri

Fie că ești pregătit să dai startul unui nou business, fie îți dorești să îți extinzi afacerea pe care deja o ai, alegerea unui spațiu comercial potrivit în cartiere bune din București este un criteriu foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere. Amplasarea acestuia într-o zonă bună a orașului poate contribui cu ușurință la succesul afacerii pe termen lung. Iată de ce avantaje te bucuri, atunci când alegi să închiriezi sau să cumperi un spațiu comercial într-o zonă strategică:

  • îmbunătățirea imaginii afacerii tale. Atunci când spațiul ales pentru afacerea ta se află într-o zonă bună a orașului, acest lucru îți poate oferi un avantaj de imagine în ochii potențialilor clienți, deoarece denotă interes și seriozitate, dar și calitatea produselor sau serviciilor pe care le oferi;

  • accesibilitate. Localizarea spațiului comercial într-o zonă cu acces la mijloace de transport în comun este un avantaj atât pentru clienți, cât și pentru angajați;

  • generare de trafic. Localizarea afacerii tale în apropierea unor cafenele, restaurante, spații verzi sau dezvoltări rezidențiale poate genera trafic către spațiul tău comercial, fapt ce contribuie la creșterea vânzărilor și a profitului pe care îl obții.

Nu uita, însă, că, pe lângă o amplasare într-o zonă bună a orașului, spațiul comercial al afacerii tale trebuie să corespundă cerințelor atât din punct de vedere al dimensiunii, cât și al compartimentării acestuia. Dotările spațiului trebuie să se potrivească și să fie adaptate sau să poată fi adaptate la activitatea care se va desfășura în spațiul respectiv. De exemplu, dacă îți dorești să îți deschizi o cafenea în cartiere căutate din București, ai nevoie ca spațiul pe care îl închiriezi/achiziționezi să aibă un minimum de dotări pentru bucătărie.

Cartiere din București unde merită să îți deschizi/extinzi afacerea

Fiind capitala României, cu peste 2,1 milioane de locuitori, Bucureștiul poate reprezenta o oportunitate grozavă pentru deschiderea unei afaceri, indiferent de domeniul său de activitate.
Acum că am stabilit de ce amplasarea unei afaceri într-o zonă bună a orașului este importantă pentru un business, îți prezentăm, în continuare, câteva exemple concrete de cartiere din București care pot contribui cu ușurință la succesul afacerii tale. Iată care sunt acestea:

Cartierul Herăstrău

Cartierul Herăstrău este localizat în nordul Bucureștiului, pe raza sectorului 1, și este considerat una dintre cele mai exclusiviste zone din Capitală. Datorită faptului că zona Herăstrău cuprinde un pol de business popular al Bucureștiului, dar și multe ansambluri rezidențiale, aceasta este preferată de angajații marilor companii, care îți doresc să locuiască în imediata apropiere a birourilor lor.

Una dintre cele mai populare dezvoltări imobiliare din această zonă este One Herastrau Towers, ce are o utilizare mixtă care include unități rezidențiale, birouri și spații comerciale. Baza clădirii are aproximativ 5.000 de metri pătrați dedicați spațiilor comerciale și de birouri, iar cele 2 turnuri conțin 139 unități rezidențiale. Din acest motiv, aicise creează o comunitate exclusivistă, alcătuită din rezidenți și afaceri, care se bucură împreună de toate beneficiile oferite de această zonă.

Întreaga dezvoltare este certificată „Green Homes” de Romania Green Building Council, care denotă faptul că aceasta a fost construită la standarde superioare de calitate, prietenoase cu mediul înconjurător și eficiente energetic.

👉 Descoperă spatii comerciale de vanzare in Herastrau și du-ți afacerea la următorul nivel!

Cartierul Floreasca

Situat în sectorul 2 al Capitalei, cartierul Floreasca se află, de asemenea, în topul cartierelor exclusiviste ale Bucureștiului. Datorită rețelei largi de spații verzi, proximității față de centrul orașului, dar și arhitecturii moderne, acest cartier este ideal atât pentru rezidenți, cât și pentru deschiderea unei afaceri.
În ceea ce privește accesul, zona Floreasca beneficiază de mai multe opțiuni, precum: stațiile de metrou Ștefan cel Mare și Aurel Vlaicu, dar și liniile de STB (autobuz, troleibuz, tramvai) 605, 112, 343 etc.

Unul dintre proiectele de referință ale zonei este One Verdi Park. Amplasate la câțiva pași față de parcul cu același nume, cele două turnuri ale dezvoltării sunt cele mai înalte turnuri rezidențiale din București.

One Verdi Park, o dezvoltare imobiliară remarcabilă, poate fi alegerea potrivită pentru localizarea oricărui spațiu comercial. Iată de ce:

  • beneficiază de trafic constant pe jos, oferind o oportunitate excelentă de expunere;

  • spațiile comerciale beneficiază de vitrine generoase, care atrag cu ușurință atenția și care permit accesul luminii naturale în interiorul spațiului;

  • este o locație accesibilă, care oferă acces la transportul în comun.

👉 Achiziționează un spatiu comercial in One Verdi Park și bucură-te de expunerea în fața a milioane de potențiali clienți!

Cartierul Cotroceni

Cartierul Cotroceni este situat în sectorul 5 al Bucureștiului, fiind unul dintre cele mai vechi cartiere din Capitală. Popularitatea zonei este dată în special de numeroasele atracții turistice, precum: Palatul Cotroceni, Grădina Botanică din București, Parcul Operei, Stadionul Cotroceni și Opera Națională București.

În acest cartier se află și cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din centrul Bucureștiului: One Cotroceni Park. Aceasta găzduiește o comunitate de oameni care trăiesc și lucrează împreună și care se bucură de acces prioritar la numeroase servicii.

Din suprafața totală de 5,8 hectare, aproximativ 15.000 de metri pătrați sunt dedicați spațiilor comerciale amplasate la parter. Totodată, complexul beneficiază de un business park modern și o zonă rezidențială cu 868 de apartamente, precum și de 3 parcări subterane.

Având în vedere comunitatea vibrantă, localizarea unui spațiu comercial în One Cotroceni Park este mereu o idee bună.

👉 Descoperă spatiile comerciale de vanzare din One Cotroceni Park și oferă-i afacerii tale vizibilitatea pe care o merită!

Cartierul Timpuri Noi

Cartierul Timpuri Noi se numără în prezent printre cele mai căutate zone atât de către rezidenți, cât și de către antreprenorii care doresc să își dezvolte o afacere aici.

În această zonă se află și dezvoltarea One Timpuri Noi, care cuprinde atât apartamente premium, parcări subterane și exterioare, cât și spații comerciale. Întregul ansamblu beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate, bucurându-se de toate avantajele clădirilor verzi: materiale durabile, eficiență energetică, sisteme de instalații cu poluare scăzută, calitate excelentă a mediului interior.

Iată care sunt avantajele care atrag tot mai mulți antreprenori în această zonă:

  • beneficiază de numeroase conexiuni de transport public;

  • include numeroase centre de învățământ și spitale;

  • se bucură de 2 mari atracții ale orașului: Parcul Carol și Parcul Tineretului.

👉 Descoperă spatiile comerciale de vanzare disponibile in One Timpuri Noi, pe Skia.ro!

Cum te poate ajuta Skia să găsești locația perfectă pentru un business

Spații comerciale One Herăstrau Towers

Skia este principalul agent de vânzări și închirieri rezidențiale, comerciale și de birouri al One United Properties, cel mai important investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București.

Împreună, suntem bucuroși să îți punem la dispoziție spațiile comerciale de care ai nevoie pentru dezvoltarea unei afaceri.

Iată care sunt top 4 avantaje de care beneficiezi atunci când alegi să colaborezi cu noi:

  1. Îți punem la dispoziție o platformă cu filtre de căutare avansată, care să te ajute să identifici principalele spații comerciale potrivite pentru afacerea pe care o reprezinți. În acest mod, îți poți face o idee asupra spațiilor comerciale disponibile, despre care putem discuta ulterior.

  2. Suntem implicați în fiecare etapă a dezvoltării unui proiect rezidențial, comercial sau de birouri, astfel că înțelegem și cunoaștem foarte bine produsul pe care îl prezentăm clienților. Din acest motiv, știm exact ce să îți recomandăm, în funcție de profilul afacerii tale și de nevoile reale pentru dezvoltare.

  3. Îți oferim consultanță din partea unei echipe de profesioniști cu experiență în domeniul imobiliar, atât în ceea ce privește noțiunile generale din acest domeniu, cât și în privința spațiilor comerciale potrivite pentru tine. În acest mod, ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru business-ul tău.

  4. Îți oferim informații clare și actualizate în timp real referitoare la spațiile comerciale disponibile, astfel încât să poți obține un spațiu potrivit pentru afacerea ta, într-un timp scurt.

Fie că ești un antreprenor la început de drum, fie că ai deja experiență în domeniul afacerilor, decizia de a închiria/achiziționa un spațiu comercial pentru afacere poate fi destul de dificilă. Pentru că știm cât de importante sunt consecințele pe care o astfel de decizie le poate avea asupra unei afaceri, îți punem la dispoziție o echipă de specialiști, care să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie, pentru a lua cea mai bună decizie pentru business.

sursă foto: freepik.com