Nu este suficient să alegi un apartament ultra modern, precum cele din portofoliul dezvoltărilor rezidențiale One United Properties, ci ai nevoie și de un designer de interior care să se asigure că noua ta casă te reprezintă, îți exprimă personalitatea. Este important să ai o casă pe care o iubești și de care poți fi mândru, iar acesta poate deveni un scop ușor de atins dacă obții sfaturile cuiva care înțelege numeroasele nuanțe ale designului.

Zonă de luat masa open space

Istoria designului interior

La începutul anilor 1900, Elsie de Wolfe a fost prima persoană creativă care a fost plătită să decoreze o casă, acest lucru făcând-o, din punct de vedere tehnic, primul designer de interior profesionist, deși acest termen nu era încă folosit la acea vreme. Wolfe și-a făcut un nume evitând interioarele victoriene grele, întunecate, în favoarea schemelor mai ușoare și mai luminoase. În 1905, ea a fost invitată să proiecteze Colony Club, un club privat pentru femei, proiect care a expus-o în fața multora dintre patronii celebri din New York. Clienții ei bogați aveau să includă membrii familiilor Morgan, Frick și Vanderbilt, precum și Ducele și Ducesa de Windsor. În 1913, Elsie de Wolfe a publicat prima carte de design interior, „The House in Good Taste”. Dorothy Draper a fost primul decorator de interior comercial documentat, care și-a înființat firma de design în 1923.

👉 Înainte să discuți cu un designer de interior, află care sunt cele mai populare stiluri de design interior si particularitatile lor, pentru a putea lua cele mai inspirate decizii.

De ce să apelezi la un designer de interior pentru amenajarea locuinței

Lucrând împreună cu un designer de interior, veți putea găsi un look, o schemă de culori, o selecție de produse și tot ce e necesar pentru a crea un spațiu pe care tu și familia ta îl veți iubi. Spațiul casei nu ar trebui doar să arate uimitor, ar trebui și să reflecte personalitatea și stilul tău și ar trebui să funcționeze într-un mod care să oglindească felul în care îți trăiești viața. S-ar putea să sune complicat, însă un design interior incredibil nu se întâmplă peste noapte. Spațiile grozave sunt explorate cu atenție, planificate și îngrijite de profesioniști.

În completarea ofertei lor, One United Properties vine în întâmpinarea clienților și cu un parteneriat strategic cu Lemon Interior Design. Studioul de design, înființat în 2004 de Elena Oancea și Cristina Căpitanu, a fost premiat de-a lungul anilor la numeroase gale din domeniu, naționale și internaționale.

De ce să alegi serviciile unui agent profesionist de real estate

Rolul agentului de real estate este să intermedieze, să faciliteze și să sudeze legătura dintre client și dezvoltatorul imobiliar, astfel încât procesul de achiziție al unei case sau al unui apartament să decurgă cât mai relaxant pentru toate părțile implicate.

Skia Real Estate este principalul agent de vânzări și închirieri rezidențiale, comerciale și de birouri al One United Properties. Este partenerul de încredere care se implică în fiecare etapă a dezvoltării proiectelor, astfel că înțelege foarte bine produsul final pe care One îl livrează clienților săi. Profesioniștii Skia oferă consultanță, informații credibile și complete și se asigură că iei cele mai potrivite alegeri pentru tine și familia ta.

👉 Descoperă apartamentele One Timpuri Noi și beneficiază de toate avantajele unei clădiri verzi: eficiență energetică, materiale durabile, calitate excelentă a mediului interior și sisteme de instalații cu poluare scăzută.

Living open space cu bucătărie

De ce să alegi să lucrezi cu un designer de interior profesionist

Iată ce ai de câștigat dacă alegi să îți amenajezi casa cu ajutorul unui designer de interior:

  • economisești timp;

  • economisești bani;

  • te asiguri că rezultatul final e pe gustul tău;

  • designerul va supraveghea lucrările;

  • valoarea locuinței crește;

  • vei avea un design original;

  • vei avea acces la mai multe resurse.

Motivul 1 pentru care merită să apelezi la un designer de interior: economisești timp

Prin experiența pe care o are, un designer de interior știe ordinea în care trebuie să se desfășoare lucrările într-un mod eficient, știe unde să caute și să achiziționeze cele necesare și știe să anticipeze ce obstacole pot apărea. Astfel, amenajarea casei tale va decurge lin, conform unui stil de lucru bine organizat, rezultat în urma mai multor ani de experiență.

Motivul 2 pentru care merită să apelezi la un designer de interior: economisești bani

Experiența designerului tău de interior nu te ajută să economisești numai timp, ci și bani. Asta pentru că, apelând la servicii profesioniste de amenajare interioară, nu mai riști să faci greșelile unui începător în ale designului. Greșelile pe șantier costă, iar opinia unui specialist te poate salva de la achiziții neinspirate. Designerul se va asigura că texturile și culorile vor fi compatibile, de exemplu. Sau, dacă ai un buget restrâns, un designer va ști să obțină cea mai bună valoare din ceea ce poți cheltui.

Motivul 3 pentru care merită să apelezi la un designer de interior: te asiguri că rezultatul final e pe gustul tău

Un designer de interior profesionist știe ce întrebări să îți pună încă de la începutul colaborării, pentru a se asigura că acțiunile lui viitoare vor avea un rezultat personalizat în funcție de nevoile și preferințele tale. În cazul în care ai deja niște idei pentru amenajare sau vrei anumite obiecte de decor, culori sau texturi, designerul te va ajuta să le încorporezi armonios. Nu numai că vei avea un bun design, dar vei acorda atenție și detaliilor, de la iluminarea adecvată și amplasarea mobilierului, la alegeri de țesături și palete de culori.

Bucătărie cu spații de depozitare

Motivul 4 pentru care merită să apelezi la un designer de interior: designerul va supraveghea lucrările

Lucrările de șantier se pot transforma foarte ușor în haos în lipsa unei coordonări de specialitate. Un designer de interior se implică în urmărirea și coordonarea tuturor executanților, lucru important care te poate scuti de apariția greșelilor pe parcursul lucrării.

👉 Vizitează apartamentele One Verdi Park. Cele două turnuri rezidențiale din București au vederi panoramice atât asupra Lacului Tei, cât și Lacului Floreasca. One Verdi Park remodelează conceptele imobiliare din București, atât prin tehnologiile utilizate, cât și prin priveliștile sale spectaculoase.

Design modern spațiu birou

Motivul 5 pentru care merită să apelezi la un designer de interior: valoarea locuinței crește

Valoarea locuinței crește cu 25% atunci când o amenajezi cu ajutorul unui designer de interior. Deci vei avea sigur de câștigat dacă te decizi să o închiriezi sau să o vinzi după ce finalizezi lucrările.

Motivul 6 pentru care merită să apelezi la un designer de interior: vei avea un design original

Rezultatul colaborării dintre tine și designerul ales va fi un decor interior original, personalizat, care te va reprezenta numai și numai pe tine și familia ta: o amenajare unică pentru a vă oferi liniște și confort maxim.

Scaun fotoliu cu accent rustic

👉 Descoperă One Herastrau Towers, o dezvoltare cu utilizare mixtă, care include unități rezidențiale, de birouri și comerciale, în care toți rezidenții/ chiriașii au acces prioritar la numeroase beneficii.

Motivul 7 pentru care merită să apelezi la un designer de interior: vei avea acces la mai multe resurse

Designerii de interior lucrează deja în domeniul amenajării de locuințe, așa că vor avea multe conexiuni fiabile de care ai nevoie. Angajarea unui designer te va ajuta să găsești cu ușurință un electrician, un instalator sau un producător de mobilă. De asemenea, designerii au acces la multe produse care nu sunt disponibile publicului larg. Cu aceste resurse, un designer de interior va crea un spațiu care să arate unic.

Dormitor elegant

Designerii de interior sunt pregătiți să gândească creativ, în spațiu și să învețe să vadă o imagine de ansamblu pe care clienții nu o pot vedea de multe ori. Ce fac designerii în mod obișnuit e să gândească outside the box. Apelând la servicii de amenajare interioară, nu numai că vei avea un bun design, dar vei acorda atenție și detaliilor, de la o iluminare adecvată și amplasarea practică a mobilierului, la alegeri de țesături și palete de culori potrivite. Un designer de interior profesionist va crea piese personalizate, pentru a se asigura că totul se potrivește perfect. La final, nu numai că locuința ta va arăta frumos și coeziv, dar va fi bine gândită și extrem de funcțională.

Sursă foto: Skia