Apartamente în funcție de numărul de camere

Apartamente în funcție de numărul de camere

Numărul de camere ale unui apartament este unul dintre principalele criterii după care se ghidează cumpărătorii atunci când achiziționează o locuință. Iată câteva exemple de apartamente din portofoliul nostru:

Apartament cu 2 camere

Un apartament cu 2 camere este practic atât pentru o familie, cât și pentru o singură persoană care dorește să se bucure de spațiu personal. Dacă se află și într-o zonă strategică a orașului, atunci cu siguranță un astfel de apartament îți poate oferi o viață confortabilă pentru mult timp.

👉 Descoperă un apartament cu 2 camere de vanzare în One Cotroceni Park, o dezvoltare multifuncțională compusă dintr-o zonă rezidențială cu 868 de apartamente, un business park cu două clădiri de birouri și o zonă comercială care va oferi acces la o gamă largă de servicii și facilități integrate.

Fiind situată în vecinătatea Academiei Militare, a Grădinii Botanice și a Palatului Cotroceni, dezvoltarea One Cotroceni Park beneficiază de zone verzi, sală de fitness, piscină, restaurante, cafenele, terase, dar și magazine mixte, farmacii sau servicii de curățătorie. Astfel, un apartament în această zonă va fi cu siguranță o alegere potrivită, indiferent că îți dorești să îl achiziționezi pentru a locui sau cu scop de investiție.

Apartament cu 3 camere

Un apartament cu 3 camere într-o zonă căutată a orașului, nu foarte aglomerată, care îți permite acces la diverse mijloace de transport în comun, poate fi o locuință ideală pentru cei care își doresc să se bucure de liniște într-un spațiu generos și modern.

👉 Descoperă un apartament cu 3 camere in Bucuresti, într-unul dintre cele mai râvnite cartiere rezidențiale: One Floreasca Lake!

Situat la etajul al treilea, apartamentul beneficiază de 2 dormitoare, 1 living spațios și 3 băi, care se întind pe o suprafață de 128,70 metri pătrați și care, cu siguranță, te vor face să te simți acasă. Pe terasa privată de 10,20 metri pătrați poți să te bucuri de o seară relaxantă, în timp ce admiri o priveliște unică.

Apartament cu 4 camere

Un apartament cu 4 camere care dispune de 3 dormitoare, 1 living și 3 băi, situat în cartierul Floreasca, este ideal pentru o familie cu unul sau doi copii, deoarece asigură fiecărui membru intimitatea necesară, în timp ce livingul generos este spațiul ideal pentru o seară petrecută în familie.

👉 Descoperă un apartament cu 4 camere în complexul rezidențial One Mircea Eliade. Fiind situat la etajul al optulea, acesta îți oferă o priveliște deosebită ce va completa perfect o seară liniștită alături de prieteni și familie!

Cu un spațiu luminos, foarte bine optimizat, care beneficiază de finisaje impecabile și materiale de calitate superioară, acest apartament poate fi alegerea potrivită pentru persoanele care preferă calitatea.

Apartament cu 5 camere

Pentru cei care își doresc un spațiu și mai generos, dar care să mențină același design contemporan, un apartament cu 5 camere poate fi alegerea ideală. Cele 4 dormitoare cu baie proprie și livingul, care se întind pe o suprafață de 217 metri pătrați, vin complet mobilate într-un stil sofisticat, cu finisaje de calitate.

👉 Descoperă oferta Skia și alege un apartament modern cu 5 camere, situat într-una dintre cele mai exclusiviste dezvoltări de pe piața imobiliară din București!

Apartament cu 6 camere

O vilă maiestuoasă, cu 6 camere, care se întinde pe o suprafață de 602 metri pătrați, îți poate oferi o experiență unică în fiecare zi a vieții tale. Făcând parte dintr-o dezvoltare imobiliară inovatoare și sustenabilă, această vilă din portofoliul Skia se bucură de toate avantajele unei zone unice din oraș: acces facil la restaurante, farmacii, baruri, cafenele sau magazine, precum și multă verdeață.

👉 Descoperă vila cu 6 camere din One Peninsula și bucură-te de un stil de viață exclusivist!

Alte categorii de apartamente

Tipuri de apartamente pe care le poți alege

Există mai multe tipuri de apartamente pe care le poți alege în funcție de nevoile tale și de bugetul de achiziție disponibil. Iată ce tipuri de apartamente poți să găsești la Skia:

Studio

Apartamentele tip studio reprezintă un concept relativ nou în România și au apărut ca urmare a schimbării percepției locatarilor față de principalele nevoi pe care ar trebui să le asigure un cămin. Cei mai mulți dintre oamenii care își caută o locuință evită apartamentele vechi cu pereți groși despărțitori, care pot oferi o senzație de disconfort și spațiu înghesuit, închis. Locatarii își doresc un spațiu extins și aerisit, compartimentat inteligent, motiv pentru care apartamentele de tip studio se află printre principalele alegeri ale cumpărătorilor în ultima perioadă.

Pentru a te bucura de toate avantajele unui astfel de spațiu, alege un studio din oferta Skia! Situat la etajul al șaptelea, studioul din cadrul dezvoltării One Mircea Eliade, premiată pentru sustenabilitate, are o suprafață de 51,80 metri pătrați și o terasă de 10 metri pătrați care îți oferă avantajul de a te bucura de o priveliște uimitoare asupra orașului.

👉 Descoperă un studio de vanzare în inima Capitalei și beneficiază de finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate!

Duplex

Un duplex este o locuință preferată, de obicei, de către persoanele cu familii numeroase care iubesc deopotrivă spațiile generoase și intimitatea. Atunci când beneficiezi de un spațiu de locuit amplu, poți să profiți la maximum de momentele frumoase alături de familie și prieteni.

👉 Descoperă în oferta Skia un duplex modern cu 3 dormitoare în One Herăstrău Plaza! Acesta dispune de 3 dormitoare, 3 băi, 3 terase spectaculoase și un living spațios.

Având un spațiu generos, cu o suprafață de 148 de metri pătrați și o terasă spațioasă de 175 de metri pătrați, acest duplex îți oferă posibilitatea de a te bucura de un interior modern, aerisit și compartimentat într-un mod inteligent.

Penthouse

Apartamentele de tip penthouse reprezintă un vis pentru mulți oameni deoarece oferă o experiență de trai cu adevărat spectaculoasă. Astfel, dacă bugetul tău îți permite să trăiești într-o locuință spațioasă care îți oferă un confort sporit și o priveliște de care să nu te saturi niciodată, alege un penthouse în One Peninsula, prezent în oferta Skia! Cu o suprafață impresionantă de 310 metri pătrați și o terasă de 137,50 metri pătrați, alături de 4 camere, un living modern și 4 băi, acest penthouse este locul ideal pe care să-l numești „acasă”. Este situat în inima Capitalei, într-una dintre cele mai căutate și dorite zone din București, în cartierul Floreasca. Penthouse-ul este dotat cu finisaje impecabile, materiale de înaltă calitate și un mobilier sofisticat care transformă fiecare zi a vieții tale într-un episod de film.

👉 Descoperă acest penthouse de vanzare din One Peninsula în oferta Skia!

Alegerea unui apartament poate fi mult mai ușoară atunci când apelezi la consultanta specializata in imobiliare, motiv pentru care îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.