Ca să nu fii dezorientat și să faci întreg procesul mai ușor, în special dacă vrei să te muți cât mai rapid fiindcă spațiul actual nu mai este suficient pentru tine și familia ta, recomandarea este să apelezi la ajutor specializat în acest domeniu. Totul poate deveni mult mai simplu dacă te lași pe mâna profesioniștilor în alegerea și verificarea finisajelor unui apartament.

Alegerea și verificarea finisajelor unui apartament

One United Properties proiectează și dezvoltă responsabil, iar SKIA Real Estate oferă o echipă de profesioniști cu experiență vastă în vânzarea proprietăților rezidențiale, pentru cei care își doresc o casă în care să trăiască într-un confort sporit alături de familie. Când ai ajuns în punctul în care ai nevoie de ajutor pentru verificarea calității finisajelor, poți conta pe experiența validată de-a lungul timpului a acestor profesioniști. Îți prezentăm și de ce, mai jos:

Amenajări interioare apartamente - ce să ai în vedere

Prima etapă constă în cercetare. Ce anume îți dorești pentru viitorul tău apartament și cum știi că ai nevoie de ajutor? Orice dezvoltator trebuie să știe cât mai multe informații de la tine, ca mai apoi să își dea seama care variantă ți se potrivește cel mai bine. Spațiul apartamentului dictează modul în care acesta va fi amenajat. Un apartament semidecomandat este diferit față de unul decomandat, prin urmare și finisajele vor fi diferite.

👉 Descoperă cinci aspecte de care să ții cont când îți cumperi un apartament.

Ai grijă la cursivitatea vizuală, mai ales când spațiul îți permite să te joci cu mai multe elemente. Dezvoltatorul îți propune o listă cu ce finisaje se potrivesc cel mai bine, de la parchet, gresie, faianță la uși, însă decizia finală rămâne tot la tine. Începe prima dată cu încăperile unde ai o imagine mai clară despre cum vrei să arate, astfel încât să poți vorbi deschis și în aceeași direcție cu dezvoltatorul.

Pentru dormitor, optează pentru soluții practice cu privire la parchet, fără să alegi din instinct gresie cu aspect de parchet, doar pentru că simți că va arăta bine. Dacă nu vei avea încălzire prin pardoseală, încăperea va fi întotdeauna rece.

Textura materialelor este, la fel, extrem de importantă pentru un confort îndelungat în noul apartament. În bucătărie sau baie, când alegi gresia, fii atent și la felul în care aceasta se așază, astfel încât să nu aluneci. O gresie cu textură mată te-ar putea scuti de aceste aspecte neplăcute. De altfel, tot pentru bucătărie, alege finisajele în funcție de următoarele aspecte: pasiunea pe care o ai pentru gătit, frecvența cu care se gătește în familie și arhitectura în sine a încăperii.

Ce finisaje se potrivesc cel mai bine

Dacă nu ești mulțumit de oferta prezentată de către dezvoltator, ai posibilitatea să optezi pentru altfel de tipuri de gresie, însă va trebui să plătești o diferență față de ce a fost prezentat inițial. Prin urmare, pentru ca întreaga etapă să fie realizată cu succes și să nu realizezi abia după ce ai semnat cumpărarea apartamentului că finisajele nu sunt cele adecvate, trebuie să faci alegeri inspirate și să urmezi sfaturile specialiștilor în domeniu pentru o siguranță maximă.

👉 Vezi oferta apartamentelor din care poți alege!

One United Properties - calitatea garantată pentru finisajele interioare ale apartamentului tău

One United Properties este principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale sustenabile de ultimă generație din București. Prin urmare, dacă îți dorești un nou apartament pentru tine și familia ta și vrei siguranța calității finisajelor, vei găsi în cadrul One un răspuns pentru așteptările tale, prin serviciile pe care le oferă.

One Floreasca City

Dacă nu ai ajuns la o decizie cu privire la locul noului tău apartament, poți să vizualizezi pe site toate zonele din București unde ai putea găsi următoarea ta locuință, în dezvoltări sustenabile precum One Peninsula, One Floreasca Vista sau One Modrogan.

Prin parteneriatul strategic cu Lemon Interior Design, companie de design interior multi-premiată, ai șansa să primești sfaturi pentru alegerea și verificarea finisajelor pentru apartamentele din portofoliul One, precum și implementarea proiectului de design interior, astfel încât tu să primești locuința la cheie. Mai mult, One United Properties are un parteneriat și cu X Architecture & Engineering pe partea de arhitectură, ceea ce înseamnă că poate oferi și sfaturi de inginerie în domeniu.

Fiecare dezvoltare One este construită în jurul conceptului de comunitate, oferind rezidenților un stil de viață premium, cu acces la numeroase facilități și servicii chiar în incinta ansamblurilor, clădirile fiind construite sustenabil și înglobând cele mai noi tehnologii din domeniu, cu finisaje interioare de calitate superioară.

Spre exemplu, toate dezvoltările rezidențiale One sunt certificate Green Homes, certificare acordată de către Romania Green Building Council, care atestă eficiența și durabilitatea clădirilor, dar și faptul că sunt prietenoase cu mediul. Pentru rezidenți, casele verzi aduc infinite beneficii, oferind un grad sporit de confort, contribuind la sănătatea lor. Certificatul de „locuință verde” vizează alinierea la cerințe specifice, precum: materiale sustenabile, materiale cu amprentă redusă de carbon, sisteme și instalații eficiente energetic cu grad de poluare redus, calitate a mediului interior mai sănătoasă pentru ocupanți, prin finisaje cu compuși organici volatili aproape de zero. De asemenea, beneficiile vizează și o amplasare strategică în proximitatea a numeroase facilități și mijloace de transport în comun, eficiență energetică superioară clădirii, aplicarea unor măsuri de prevenire și reducere a poluării în etapa de execuție, accesul la ipoteca verde cu numeroase facilități pentru client, reducere a costurilor de întreținere etc.

Apartamentele din portofoliul One sunt construite în conformitate cu ultimele standarde în materie de durabilitate și eficiență energetică, fiind dezvoltări emblematice, atunci când te decizi să te îndrepți către o locuință care bifează toate cerințele pentru un confort sporit și un trai fără griji.

În ceea ce privește finisajele interioare, ele sunt verificate și montate de către echipe specializate, în conformitate cu dorințele și așteptările consumatorilor. Așadar, nu ai de ce să îți faci griji odată cu trecerea timpului, fiind alese cele mai durabile materiale.

👉 Vezi și proiectele rezidențiale în lucru, dar și proiectele viitoare.

Calitatea și verificarea finisajelor nu va mai reprezenta o problemă, cât timp știi către ce soluții să te îndrepți.

Comunitatea One înseamnă mai mult decât confort și calitatea locuinței, fiind un concept imobiliar centrat pe om, pentru a-l ajuta pe rezident să găsească varianta potrivită de locuire: de la apartamente moderne, cu un design contemporan prin tehnologii și finisaje, la spații de birouri pentru cei interesați, dar și centre comerciale care oferă servicii diverse, precum cafenele, restaurante, magazine, spații verzi etc. În esență, așa se traduce o comunitate: unită de aceleași valori și stil de viață, dar și având acces la servicii și facilități chiar în ansamblul ei.

👉 Descoperă și birourile din oferta Skia.