One Verdi Park
1/6

One Verdi Park


Barbu Văcărescu nr. 164 - București, România

O nouă dezvoltare emblematică care va îmbogăți acest oraș.

Având vederi spectaculoase, reședințe de clasă, magazine, servicii și facilități, One Verdi Park simbolizează cu adevărat viitorul și reprezintă următoarea frontieră a vieții contemporane. Cu toate acestea și multe altele, One Verdi Park este un simbol al viitorului. Un pionier al vieții integrate, care inspiră lumea cu combinația perfectă de experiențe dinamice, inovație și design iconic.

Proiectul constă în unități rezidențiale de înaltă calitate, care sunt perfecte pentru oricine iubește să fie la înălțime, bucurându-se astfel de senzația de vibrații cosmopolite proaspete.

One Verdi Park servește drept o evadare perfectă, fiind la înălțime și departe de atmosfera orașului aglomerat, toate acestea fiind completate de o vedere spectaculoasă asupra parcului Verdi.

Caută proprietăți

Proiect

Tip

Disponibilitate

Cartier


One Verdi Park este situat in apropiere de centrul orașului, fiind înconjurat de cele mai bune servicii pe care Bucureștiul le oferă. Proiectul beneficiază de faptul că are aeroportul în apropiere și este bine deservit de facilități precum 2 stații de metroudin proximitate, linie de tramvai, autobuz și o distanță de mers pe jos față de Mall, Cinema și Business Center.

Proprietăți disponibile în One Verdi Park


Loading...